Altijd al buschauffeur willen worden? Om buschauffeur te worden, moet je in bezit zijn van een D rijbewijs. Wij verzorgen zeer regelmatig rijbewijs D opleidingen in Rotterdam, Ook andere examenplaatsen in Zuid-Holland zijn mogelijk. Kortom, het rijbewijs D is altijd in de buurt!

VOLG NU EEN INTEST VAN 90 MINUTEN VOOR €150,-!

Extra informatie

Op zoek naar een geschikte rijschool waarbij u of uw personeel het busrijbewijs (D) kan behalen? De kandidaat kan kiezen voor zowel de theorie- als de praktijkopleiding voor het rijbewijs D. Kom eens bij ons langs om te kijken naar de mogelijkheden!

Iedere maand start de bus theoriecursus waarbij de kandidaat kan kiezen om deze in de avond of overdag te volgen. De bus praktijkopleiding kan zowel overdag als in de avonden worden gevolgd, zodat de kandidaat zijn werktijden optimaal kan afstemmen met de opleiding. De kandidaat wordt optimaal voorbereid op de busexamens voor de vakbekwaamheid (Code 95).

De praktijkopleiding voor het busrijbewijs start met een praktijkintake. Tijdens de intake rijdt de kandidaat onder begeleiding van de instructeur anderhalf uur. Na afloop geeft de instructeur vrijblijvend advies op maat over de duur en prijsinvestering om het rijbewijs D te behalen.

Na het afronden van de theorie- en praktijkonderdelen mag de kandidaat zichzelf beroepschauffeur noemen en volwaardig buschauffeur!

Bekijk onze volledige prijzenlijst.

Snel je rijbewijs halen? Meld jezelf dan nu aan.