Om op een motor te mogen rijden, heb je een motorrijbewijs nodig. Wij verzorgen zeer regelmatig rijbewijs A opleidingen in Rotterdam, Ook andere examenplaatsen in Zuid-Holland zijn mogelijk. Kortom, het rijbewijs A is altijd in de buurt!

VOLG NU EEN INTEST VAN 100 MINUTEN VOOR €50,-!

Extra informatie

Om uiteindelijk de vrijheid te mogen ervaren van het motor rijden, moet je slagen voor 2 praktijkexamens, namelijk Motor Voertuigbeheersing (AVB) en Motor Verkeersdeelname (AVD). BeterLes.nl is de motor rijschool in Rotterdam en omgeving die jou hierop goed kan voorbereiden en je met een goed gevoel op weg helpt.

Er zijn verschillende gradaties in het motor rijbewijs, namelijk rijbewijs A1, rijbewijs A2 en rijbewijs A. Welk rijbewijs jij mag behalen is afhankelijk van jouw leeftijd en het vermogen van je motor.

• Kandidaten in de leeftijdscategorie van 18 tot 20 jaar mogen slechts examen doen voor categorie A1. Het motorrijwiel behorende tot deze categorie heeft een maximumvermogen van 11 kW.

• Kandidaten in de leeftijdscategorie van 20 tot 24 jaar mogen examen doen voor categorie A2. Het motorrijwiel behorende tot deze categorie heeft een maximumvermogen van 35 kW.

• Kandidaten die 24 jaar of ouder zijn, mogen direct beginnen met het examen voor A-onbeperkt.

Bekijk onze volledige prijzenlijst.

Snel je rijbewijs halen? Meld jezelf dan nu aan.