Wanneer u in het bezit bent van Rijbewijs C – al dan niet met Code 95 – kunt u dit uitbreiden met een rijbewijs E achter C, of korter gezegd: rijbewijs CE.  Met het CE rijbewijs mag u rijden op een vrachtwagen met aanhanger en op een trekker met oplegger combinatie.

Wanneer u in het bezit bent van het rijbewijs CE vergroot u uw kansen op de arbeidsmarkt. Bij veel werkgevers is het een absolute must dat chauffeurs in het bezit zijn van het CE rijbewijs. Met een CE rijbewijs kunt u bij nog meer transportklussen worden ingezet.

Snel uw Rijbewijs CE halen bij BeterLes.nl

Voor uw CE rijbewijs hoeft u geen theorie examen te doen, u kunt meteen met praktijklessen beginnen. De CE rijopleiding bestaat uit praktijklessen en een praktijkexamen.

VOLG NU EEN INTEST CE VAN 90 MINUTEN VOOR €135,-

Medische keuring

Als het korter dan 3 jaar is geleden dat u gekeurd bent voor de aanvraag van uw groot rijbewijs of voor een rijexamen, dan is uw keuring nog geldig. U hoeft dan alleen nog een gezondheidsverklaring in te vullen voordat we de aanvraag van uw examen kunnen doen. Is het langer dan 3 jaar geleden dat u medisch gekeurd bent, dan moet er eerst een medische keuring plaatsvinden bij onze arbo-arts.

Bekijk de volledige prijzenlijst CE of BE.

Snel je rijbewijs halen? Meld jezelf dan nu aan.