Altijd al vrachtwagenchauffeur willen worden? Om vrachtwagenchauffeur te worden, moet je beginnen met je C rijbewijs. Wij verzorgen zeer regelmatig rijbewijs C opleidingen in Rotterdam, Ook andere examenplaatsen in Zuid-Holland zijn mogelijk. Kortom, het rijbewijs C is altijd in de buurt!

VOLG NU EEN INTEST VAN 90 MINUTEN VOOR €99,-!

Extra informatie

Op zoek naar een geschikte rijschool waarbij u of uw personeel het vrachtwagenrijbewijs (C) kan behalen? De kandidaat kan kiezen voor zowel de theorie- als de praktijkopleiding voor het rijbewijs C. Kom eens bij ons langs om te kijken naar de mogelijkheden!

Iedere maand starten wij met nieuwe theoriecursussen voor het vrachtwagenrijbewijs waarbij de kandidaat of werkgever kan kiezen om deze in de avond of overdag te gaan volgen. De vrachtauto praktijkopleiding kan zowel overdag als in de avonden worden gevolgd, zodat de kandidaat zijn werktijden optimaal kan afstemmen met de chauffeursopleiding. De kandidaat wordt optimaal voorbereid op de examens rijbewijs C en voor de Code 95 vakbekwaamheid.

De praktijkopleiding start met een praktijk intake. Tijdens de intake rijdt de kandidaat onder begeleiding van de instructeur anderhalf uur in onze DAF vrachtwagen. Na afloop geeft de instructeur vrijblijvend advies op maat over de duur en prijsinvestering voor het vrachtwagenrijbewijs.

Na het voldoende afronden van de theorie- en praktijkonderdelen mag de kandidaat zichzelf beroepschauffeur noemen en het rijbewijs C aanvragen

Bekijk onze volledige prijzenlijst.

Snel je rijbewijs halen? Meld jezelf dan nu aan.